Lediga lokaler

Vi kan erbjuda både stora och små lokaler för olika verksamheter i Hjärup och i Knästorp. (Klicka på respektive lokalnamn så kommer du till en sida med beskrivning och bilder för respektive lokal.)

HJÄRUPSGÅRDEN

Här finns lokaler av olika storlekar att hyra. Vi har för tillfället även några kontorsplatser som går att hyra per dag.

 • Lokal D1 – Lokal att dela med nuvarande hyresgäst ca 20 m² 
  Här finns en hyresgäst som önskar dela lokal med annan företagare. Gärna företag verksamt inom skönhet och hälsa. Alternativt för den lilla firman som behöver ett mindre kontor. Kanske är du säljare mycket på resande fot och behöver en plats att landa på lite då och då. Kanske är du trött på att ha kontoret hemma och vill ordna en alternativ plats där det finns kollegor runt omkring. Lokalen finns i en representativ huslänga med lokaler i flera storlekar, gemensamt pentry och entré för alla hyresgäster.
 • Lokal D5 – Lokal för kontor eller behandlingsrum ca 20 m²
  Här finns en lokal som passar för firman som behöver ett kontor för 1-2 personer. Kanske är du säljare mycket på resande fot och behöver en plats att landa på lite då och då. Kanske är du trött på att ha kontoret hemma och vill ordna en alternativ plats där det finns kollegor runt omkring. Lokalen är även passande som behandlingsrum då flera företagare i samma byggnad är verksamma inom skönhet och hälsa. Lokalen finns i en representativ huslänga med lokaler i flera storlekar, gemensamt pentry och entré för alla hyresgäster.
 • Lokal D6 – Lokal för kontor eller behandlingsrum ca 20 m² 
  Här finns en lokal som passar för firman som behöver ett kontor för 1-2 personer. Kanske är du säljare mycket på resande fot och behöver en plats att landa på lite då och då. Kanske är du trött på att ha kontoret hemma och vill ordna en alternativ plats där det finns kollegor runt omkring. Lokalen är även passande som behandlingsrum då flera företagare i samma byggnad är verksamma inom skönhet och hälsa.
 • Lokal A1:5 – Lagerlokal ca 15 m²
  Här finns en mindre lager/förvaringslokal med lastbrygga vid entrén. Lätt för att ta emot transporter. Passar hantverkare som behöver förvaring alternativt den lilla firman. Parkering precis utanför och lätt att ta emot eventuella transporter.

KNÄSTORPSGÅRDEN

 • Lagerlokal ca 112 m² (ledig 1/3 2017)
  Här finns en lageryta som är oisolerad, passande för lager av material, uppställning. Ytan delas med annan hyresgäst. Lätt access och bra inlastningsyta.

Knästorp ligger precis utanför Lund längs väg 108 som går mellan Lund och Staffanstorp med närhet både till Hjärup och Staffanstorp. Kommunikationerna är förträffliga, med bil, cykel och buss (nr 166).

Kontakta oss för mer info. Vi finns även på Objektvision.

Skärmklipp 2015-10-13 12.52.32