Lediga lokaler

Vi kan erbjuda både stora och små lokaler för olika verksamheter i Hjärup och i Södra Knästorp. (Klicka på respektive lokalnamn så kommer du till en sida med beskrivning och bilder för respektive lokal.)

HJÄRUPSGÅRDEN

Här finns lokaler av olika storlekar för uthyrning. Vi har för tillfället även några kontorsplatser som går att hyra per dag.

 • Kontorslokal –  ca 20 m² 
  Lokal i vårt företagshotell som passar för firman som behöver ett kontor för 1-2 personer. Kanske är du säljare mycket på resande fot och behöver en plats att landa på lite då och då. Kanske är du trött på att ha kontoret hemma och vill ordna en alternativ plats där det finns kollegor runt omkring. Lokalen finns i en representativ huslänga med lokaler i flera storlekar, gemensamt pentry och entré för alla hyresgäster. Det finns tre lokaler lediga.
 • Önskar du dela lokal – Del uthyres i lokal om ca 20m²
  Här finns en hyresgäst som önskar dela lokal med annan företagare. Gärna företag verksamt inom skönhet och hälsa. Alternativt för den lilla firman som behöver ett mindre kontor. Kanske är du säljare mycket på resande fot och behöver en plats att landa på lite då och då. Kanske är du trött på att ha kontoret hemma och vill ordna en alternativ plats där det finns kollegor runt omkring. Lokalen finns i en representativ huslänga med lokaler i flera storlekar, gemensamt pentry och entré för alla hyresgäster.
 • Lokal A1:5 – Lagerlokal ca 15 m²
  Här finns en mindre lager/förvaringslokal med lastbrygga vid entrén. Lätt för att ta emot transporter. Passar hantverkare som behöver förvaring alternativt den lilla firman. Parkering precis utanför och lätt att ta emot eventuella transporter. Kan optimeras genom sammanslagning med lokal A1:4 och A1:6
 • Lokal A1:4 – Kontorslokal ca 15 m²
  Här finns en hörnkontor med bra ljusinsläpp. Delad entré med övriga hyresgäster samt tillgång till wc. Passar dig som är resande säljare, konsult som behöver landa då och då eller den lilla firman. Parkering precis utanför och lätt att ta emot eventuella transporter. Kan optimeras genom sammanslagning med lagerlokal A1:5 och även med lokal A1:6.
 • Lokal A1:6 – Kontorslokal ca 72 m² (Ledig november 2017)
  Här finns ett trevligt kontor ledigt på våning 2. Kontoret är fördelat på två kontorsrum med plats för konferensbord i det större av rummen. I lokalen finns även pentry och wc med dusch. Kan optimeras genom sammanslagning med lokal A1:4 och A1:5.

SÖDRA KNÄSTORPSGÅRDEN

I dagsläget har vi inga lediga lokaler här.

Knästorp ligger precis utanför Lund längs väg 108 som går mellan Lund och Staffanstorp med närhet både till Hjärup och Staffanstorp. Kommunikationerna är förträffliga, med bil, cykel och buss (nr 166).

Kontakta oss för mer info. Vi finns även på Objektvision.

Skärmklipp 2015-10-13 12.52.32