Om oss

Hjärupsgården AB hyr ut kontor och verksamhetslokaler, behandlingsrum och lager. Vi har två gårdar där det finns uthyrningslokaler för företagare. Vi som driver företaget heter Lotta och Fredrik och vi är tredje generationen som nu tagit över gården. Vår familj har ägt gården sen 1946. Vi är mycket närvarande och hjälper gärna till om det behövs. Vi arbetar ständigt för att utveckla oss och följa med in i framtiden. För oss är det viktigt att vi alla trivs på vår arbetsplats och skapar en gemenskap.

Historia

Hjärupsgården
Är en släktgård byggd under mitten av 1800-talet som varit i familjens ägo sen 1946. Under åren har den förvandlats från en traditionell jordbruksfastighet till ett företagscenter. De gamla stallarna har omvandlats till fräscha lokaler med målet att bevara känslan av lantlig gårdsmiljö.

Hjärupsgården köptes 1946 av Henry och Ruth Hansson och det är fortfarande släkten som driver gården vidare. Lokalerna har renoverats bit för bit och nästan alla gårdens byggnader har fått en ”make-over”. Vi har hyrt ut lokaler sedan 1980-talet och har hyresgäster som fortfarande hyr hos oss sedan den tiden det började. Ett betyg så gott som något.

Södra Knästorpsgården
Senaste tillskottet är Södra Knästorpsgården i Södra Knästorp strax utanför Lund, längs väg 108 som går mellan Lund och Staffanstorp. Gården är från 1800-talet, men har renoverats och byggts på genom åren. Nu pågår arbetet med att förädla denna gård som ett komplement till Hjärupsgårdens lokaluthyrning för att tillgodose efterfrågan på lokaler. Bit för bit uppdaterar vi gården från lantbruksfastighet till ett modernt företagscenter. Kommunikationerna hit är förträffliga, med bil, cykel och buss (nr 166).

Hos oss

Hjärupsgården erbjuder lokaler både stora och små till olika verksamheter. Här finns kontorslokaler, verksamhetslokaler, butikslokal, behandlingsrum och lager. I vårt företagscenter erbjuder vi en mötesplats för våra hyresgäster. Vi vill att det ska kännas familjärt och välkomnande att vara hos oss både som hyresgäst och som besökande.

Det bästa betyg vi kan få är när en hyresgäst säger ”Här kommer jag aldrig flytta ifrån, jag har hittat hem!”.

Genom olika gemensamma aktiviteter vill vi arbeta för att skapa gemensamhet och att våra hyresgäster ska lära känna varandra oberoende av verksamhet.

Kontakt

Söker du lokal eller är du intresserad av att höra mer, vi visar gärna hur vi har det hos oss

Lotta Grönvall
Hjärupsgården AB
Lommavägen 53
245 62 Hjärup

tel: 070-2013450
mail: lotta@hjarupsgarden.se

Hjärupsgården finns även på Facebook och Instagram – gilla oss gärna!