Om oss

Hjärupsgården

Hjärupsgården AB driver Hjärupsgårdens företagscenter i Hjärup och Södra Knästorpsgården i Knästorp. Vi hyr ut lokaler till företag inom många olika verksamhetsområden. Företagare som hyr kontor, lager eller lokal för butiksverksamhet. Vi som driver gården är en familj som ägt gården sen 1946. Vi är mycket närvarande och hjälper gärna till om det behövs. Vi arbetar ständigt för att utveckla oss och följa med in i framtiden. För oss är det viktigt att vi alla trivs på vår arbetsplats och skapar en gemenskap.

Hjärupsgården
Belägen i Hjärup vid genomfartsleden till Lomma, nära Gamla Lundavägen som går mellan Malmö och Lund. Gården är en släktgård byggd under mitten av 1800-talet som varit i familjens ägo sen 1946. Under åren har den förvandlats från en traditionell jordbruksfastighet till ett företagscenter. De gamla stallarna har omvandlats till fräscha lokaler av olika karaktär, med målet att bevara känslan av lantlig gårdsmiljö.

Hjärupsgården

Södra Knästorpsgården
Senaste tillskottet är Södra Knästorpsgården i Södra Knästorp strax utanför Lund, längs väg 108 som går mellan Lund och Staffanstorp. Gården är från 1800-talet, men har renoverats och byggts på genom åren. Bit för bit uppdaterar vi gården från lantbruksfastighet till ett modernt företagscenter. Kommunikationerna hit är förträffliga, med bil, cykel och buss (nr 166).

Avstånd från Knästorp till:
Malmö Centrum = 16,9 km
Lund Centrum = 5,7 km
Lomma = 9,2 km
Staffanstorp = 2,8 km
Dalby = 11,5 km

Söker du lokal eller är du intresserad av att höra mer, vi visar gärna hur vi har det hos oss. Kontakta:

Lotta Grönvall
Hjärupsgården AB
tel: 070-2013450
mail: lotta@hjarupsgarden.se

Hjärupsgården finns även på facebook – gilla oss gärna!

Vill du kontakta oss – info.